top of page
0-20-2.jpg
18 YILLIK TECRÜBE

PROSESLERİMİZ

TANIŞMA

&

 ANLAMA

Firmanın müşterilere sunacağı ürünlerin tasarlanması ve geliştirilmesi sürecinde, ürünün nasıl göründüğü, nasıl çalıştığı ve ne işe yaradığı gibi tüm noktaları anlamaya çalışır, gerekli piyasa araştırmalarını yaparız. Yaptığımız araştırmalar sonucunda tasarlayacağımız ve geliştireceğimiz ürünlerin sorunsuz bir şekilde üretilmesi ve en önemlisi de tasarımıyla dikkat çekecek bir hale getiririz.

Belli bir temaya göre yapılan düzenlemeler mekânın göz alıcı ve dikkat çekici bir görünüme kavuşmasını sağlar. Konsept bu yüzden büyük önem taşır. Ürün tasarlanmaya başlamadan önce konseptin belirlenmesi gerekir. Bu doğrultuda yapacağın malzeme ve ürün seçimleri, konsept tasarım sürecinin ileriki adımlarıdır. Örneğin; minimal bir konsept benimsemek istiyorsan olabildiğince yenilikçi, işlevsel ve modern dekorasyon elemanlarını tercih ederek hayalindeki temayı oluşturabilirsin. Konsept tasarımlarda başarısızlığa neden olabilecek en büyük tehlike, tekrara düşmektir. Sürekli birbirini tekrar eden fonksiyonlar, görsel anlamda çekiciliğini yitirir. Bu yüzden, aynı konsepte sahip ürünlerde farklı ve yenilikçi fikirler üretmeye her an devam edilmelidir. Designnobis ekibi olarak üreticinin ne istediğini anlamaya çalışır ve pazarda öne geçmesi için gereken çalışmaları büyük bir dikkat ve itina ile gerçekleştiririz.

FİKİR

&

 KONSEPT

TASARIM

&

 PLANLAMA

Bu aşamada araştırıp planlamış olduğumuz tasarımımızı yani ürünümüzü somut hale getiririz. Tasarımın yapım aşamalarını madde madde planlar, sürecin dinamik ve düzenli bir şekilde ilerlemesini sağlarız.Yapım sırasında plan, çizim, grafik, üç boyutlu modeller, semboller ve teknik bilgilerden yararlanırız. Tasarım için uygun malzemeyi temin etme, araç gereçleri seçme,
çalışma takvimi oluşturma, maliyet hesabı yapma ve değerlendirme süreçlerini dikkate alırız.

Yaptığımız çalışma sonucunda tasarımlarımızın, başlangıçta belirlediğimiz problemi ne oranda çözdüğünü, kullanıcının ve üreticinin ihtiyaçlarını karşılayıp karşılamadığını analiz ederiz.Gerçekleştirdiğimiz ürünün belirlediğimiz problemi çözmedeki performansını test ederiz. Tasarımın estetik, özgün, işlevsel, yapılabilir ve sürdürülebilir olması açısından da değerlendirmesini yaparız.Arkadaşlarımızla birlikte değerlendirme yaparak şu soruların cevaplarını bulmaya çalışırız:
1- Başlangıçta belirlenen problem çözüldü mü?
2- Kullanıcı ihtiyaçlarını karşılıyor mu?
3- Birleştirme ve şekillendirme yöntemleri ne kadar uygun?
4- Kullanılan malzemelerin avantaj ve dezavantajları nelerdir?

OLUŞTURMA

&

 DEĞERLENDİRME

PROFESSIONAL 

NELER YAPIYORUZ?

6.png

TASARIM HİZMETİ

Tasarım sürecinde müşterilerimizle birlikte hareket ederek eksiksiz, üretilebilir ve yenilikçi ürünler geliştiriyoruz. Tasarladığımız kullanıcı dostu ve yenilikçi ürünler sayesinde pazarda rekabet edebilme avantajı sağlıyoruz.

5.png

PROTOTİPLEME HİZMETİ

Hızlı 3D Prototip ile zamanı verimli, işlevsel ve güvenilir fonksiyonlu prototipleri elde edersiniz. Bu sayede gelişim sırasında problemler ve zayıflıklar tespit edilir, tasarım veya fonksiyon buna göre dijital olarak değiştirilebilir. 3d yazıcılar ile hızlı prototipleme bileşenleri, projeleri adım adım gerçekleştirmek için kullanılırken, aynı zamanda son üründeki hata kaynakları riskini ve dolayısıyla yatırım riskini en aza indirir.

7-1.png

MÜHENDİSLİK HİZMETİ

Mühendislik hizmetleri;  her projenin taslak aşamasından, yürütülmesine ve tamamlanmasına kadar tüm proje yaşam döngüsü boyunca etkin bir şekilde çalışır ve firmalara uzmanlık sağlar. Mühendislik hizmetleri;  her projenin taslak aşamasından, yürütülmesine ve tamamlanmasına kadar tüm proje yaşam döngüsü boyunca etkin bir şekilde çalışır ve firmalara uzmanlık sağlar.

REFERANSLAR

bottom of page